Om oss


Hela idéen med Coma Event startade efter ett planerat och genomfört event i Enköping. Intresset för att planera fester och events har alltid funnits, men då privat. Nu väcktes tanken om att kunna erbjuda planering av evenemang och att skräddarsy dessa utifrån kundens önskemål. Vi arbetar inte inom några ramar utan anpassar oss efter vad kunden frågar efter vare sig det är en fest eller ett event med actionfylld Bumpy Ball. Det är upplevelsen för kunden som är det viktiga. Hos Coma Event finns all kompetens och kunskap för att kunna arrangera och utföra alla evenemang på ett säkert sätt.

Vill du tackla dina vänner eller kollegor med Bumpy Ball, spänna bågen i Archery Tag eller låta oss skräddarsy din nästa häftiga upplevelse?

Eller kanske vill du ge dina gäster en oförglömlig upplevelse. Kontakta då oss på Coma Event. Det är ju vår specialitet. Det är bara att ringa, mejla eller fyll i bokningsformuläret. Vi åtar oss uppdrag i hela Uppland. Ni önskar, vi förverkligar! Följ oss gärna på sociala medier för att uppdatera dig om alla våra spännande evenemang och få lite tips och idéer för din nästa fest. Varmt välkomna!